eksterne platforme

krydsrummet

krydsrum.net

På tegnestuen har vi løbende dialog og debat om, hvad arkitektur skal være og kunne. Den debat fører vi videre på vores netværksblog: Krydsrum.net. Det er en dynamisk platform, hvor viden og ideer vendes og drejes med udgangspunkt i vores seneste projekter. Du kan også finde artikler, debatoplæg og faglige publikationer udgivet af Krydsrum Arkitekter, mens Krydsrum.net på flere projekter er et konkret værktøj i vores brugerinddragelsesproces. Vi ønsker at skabe rum for tværgående tanker, og derfor er krydsrum.net et åbent forum for alle, der har lyst til at dele deres holdninger, og vi glæder os til dine kommentarer.

Screen Shot 2016-07-06 at 14.24.42

ryesgade 25

Ryesgade25.dk er et fælles forum for dialog mellem beboere, rådgivere og interessenter i processen, der skal føre til bedre boligkvalitet, bedre indeklima og lavere energiforbrug.

base

base projekt

Formålet er at udvikle en priseffektiv højtydende BIPV løsning, der kan skræddersyes til unikke bygningskrav, med fokus på etage ejendomme i bymiljø. En supplerende forretningsmodel vil blive udviklet sideløbende for at sikre behovsopfyldelse hos slutkunden, samt skabe services til interessenter i værdikæden, som muliggør og styrker markedet.

eplustag

e+ tag

Eplus-taget er skabt ud fra en vision om at bibeholde taget som én ubrudt flade. Ved at lægge solcellepanelerne side om side med tagpladerne bevares tagets udtryk som én homogen flade. Det arkitektoniske udtryk er udviklet af arkitekter med speciale inden for renovering og energioptimering af den københavnske bygningsmasse – i tæt samarbejde med kommunens fagpersoner.